Najbolji 1 maj ikada: Konferencija o internet ekonomiji #NovaEnergija2015 na Kopaoniku

NovaEnergija- Sasa
Od 29.04. do 03.05. Color Press Grupa organizuje veliku regionalnu konferenciju o internet ekonomiji
Konferenciju CPG organizujemo u saradnji sa Zoranom Torbicom koji je proteklih godina imao više od 2.000 učesnika na konferencijama “Tvitomanija” i “Blogomanija”.
Ovogodišnja konferencija “Nova energija” održaće se u MK Mountain Resortu na Kopaoniku sa više od 1.000 učesnika iz celog regiona, 30 panela i prezentacija, veliki broj aktivacija na otvorenom prostoru i 4 žurke u hotelu “Grand”.
Poseban segment programa biće iskustvo Izraela koji je sredinom ’80. pokrenuo svoju ekonomiju upravo investiranjem u ljude, obrazovanje, znanje i IT-tehnologiju pa je ova država od izvoznika mandarina postala 25. ekonomija sveta (GDP per capita, IMF 2013)
MK Mountain Resort je učesnicima ponudio dnevni polu-pansion po ceni od 25 eura po osobi što će dodatno motivisati veliki broj učesnika da prvomajske praznike provedu u atraktivnom ambijentu Kopaonika i u društvu kreativnih ljudi iz celog regiona.
Evo nekih detalja programa a ostatak ćemo objavljivati narednih nedelja na portalu www.novaenergija.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>